MERAM STREETFOOD

MERAM STREETFOOD Lekker en vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 84 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Meram Streetfood. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2022 om 23:58 Wat goed verzorgd! Heerlijke durum, goed gevuld. Diverse sausjes er bij en ook bij de frites zat mayo en ketchup. Voldoende servetten én 2 handen reinigings vochtige doekjes. Echt super! Dank jullie wel!
29 mei 2022 om 23:40 Teleurstellend..weinig eten voor dure prijs. kipspies besteld waarbij je gebakken aardappels krijgt, maar deze zat er niet bij, rijst letterlijk 2 hapjes, oude sla. Geprobeerd te bellen maar werd niet opgenomen. niet voor herhaling vatbaar!
19 mei 2022 om 13:57 The price is high
29 apr 2022 om 19:26 Het was heerlijk!
16 apr 2022 om 21:02 Bezorging was erg snel & herders salade erg lekker. Alleen niet alle onderdelen ontvangen kofte schotel zou ook Turks brood & pittige meze inclusief zijn. Deze beide niet ontvangen. Ik vond erg duur voor relatief weinig eten.
2 apr 2022 om 21:48 Eten werd warm en vers geleverd. Hoge prijs en zo weinig eten in het bakje! Bij de mix grill zit genoeg vlees maar zo weinig rijst! De rijst was heel sticky en niet korrelig. Salade was bruin geworden en niet fris. Teleurgesteld! Nooit meer!
18 mrt 2022 om 19:44 De bezorging duurde anderhalf uur terwijl het 7 minuten van mijn huis is. Het eten was helemaal koud de en caesar salade leek wel een halve portie. Heel jammer, normaal ben ik heel tevreden.
18 mrt 2022 om 16:58 Menu en soep worden steeds duurder, maar de porties worden kleiner. Het eten is verder wel naar kwaliteit en smaakt super.
8 mrt 2022 om 20:46 Het eten was weer heerlijk! En ik kreeg extra yoghurt bij de manti! Echt een aanrader
11 feb 2022 om 23:03 Lekker vers eten! Was heerlijk
4 feb 2022 om 20:47 Patat was veel minder dan normaal. En bezorging duurde bijna anderhalf uur terwijl ik om de hoek ben.
25 jan 2022 om 14:17 Soep was niet te eten en eten was koud